Kies voor een keurig gebit

Gebitsimplantaten van Kunstgebit Parkstad: de perfecte klik

Heeft u een prothese die bij het eten en tijdens het spreken snel loskomt? Of heeft u drukplaatsen in de kaak en doet uw gebit zeer? Als u zich hierin herkent kunnen gebitsimplantaten van Kunstgebit Parkstad voor u de perfecte oplossing zijn. 

De voordelen van een klikgebit

Door twee of meer implantaten, vergelijkbaar met kunstwortels, te plaatsen in de kaak kan een kunstgebit of gebitsprothese worden vastgeklikt. Bij een ernstig geslonken kaak kan dit uitkomst bieden. Dit zogeheten klikgebit is ook weer makkelijk uit te nemen om schoon te maken. Een klikgebit is een verademing: normaal kunnen eten en praten zonder loszittend gebit en nooit meer uw kunstgebit vastplakken.

Het plaatsen van de implantaten gebeurt in eigenhuis. Kunstgebit Parkstad beschikt over behandelkamers die speciaal voor het implanteren zijn ingericht. Tandarts en implantoloog Peter Maier en zijn assistentes voeren de implantatie van de kunstwortels uit.

Wij hebben een tandtechnicus, tandprotheticus, tandarts  en implantoloog in eigen huis. Doorverwijzingen naar andere praktijken zijn bij ons dus niet aan de orde. Het hele behandeltraject bevindt zich op één locatie. 

Maak een afspraak bij de implantoloog

Meer over gebitsimplantaten

Als u kiest voor implantaten dan krijgt u een soort schroefjes in uw kaak. Een implantaat is veelal gemaakt van zuiver titanium en is voorzien van een speciaal laagje dat er voor zorgt dat er een snelle en goede ingroei mogelijk is. Dit ingroeien duurt vier tot zes weken. Tijdens deze ingroeifase wordt uw gebit aangepast, zo heeft u dus altijd uw gebit in. Na de het ingroeien van de implantaten wordt aan de nieuwe prothese begonnen.

Implantaten zijn niet voor iedereen geschikt. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een klikgebit. Meer informatie over de behandeling of direct een afspraak maken?

Neem contact op

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 12:00