Kies voor een keurig gebit

Tandtechnisch laboratorium in eigen huis

Een tandprotheticus is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses en klikgebitten. Bij Kunstgebit Parkstad gebeurt dit onder één dak. Wij beschikken over ons eigen tandtechnisch laboratorium. Uw behandelaar is bij ons tevens de maker van uw prothese of klikgebit. 

Wanneer gaat u naar een tandprotheticus?

Gedurende het gebruik van uw gebitsprothese verandert uw kaakvorm. Het is heel normaal dat uw kaak slinkt. De pasvorm van uw prothese kan hierdoor niet meer goed zijn en kan gaan loszitten. Het probleem van een loszittend kunstgebit los je niet blijvend op met kleefpasta of poeder. Door zelf aan de gang te gaan met hulpmiddelen werkt dit het slinken van de kaak nog sneller in de hand. Zelf repareren kan een professionele reparatie onmogelijk maken. Uw tandprotheticus kan uw gebitsprothese voor u aanpassen en repareren, dit is goedkoper dan een volledig nieuwe prothese aan te schaffen. Het is ook verstandig om een afspraak bij een tandprotheticus te maken als:

  • U pijnklachten heeft
  • Uw gebitsprothese ouder is dan 5 jaar
  • Uw gebitsprothese (vaak) breekt

U kunt bij ons ook informatie inwinnen over het onderhoud en de reiniging van uw gebitsprothese voor een optimaal comfort en blijvend mooi gebit. Thomas Sormani is uw tandprotheticus bij Kunstgebit Parkstad. Met meer dan 30 jaar ervaring is hij de aangewezen persoon voor advies, voorlichting en het aanpassen en vervaardigen van een perfect passende gebitsprothese.

klikgebit

Adresgegevens

Adres
Prinssenstraat 41
6372EW Landgraaf

Telefoon
045 533 31 01
06 341 451 60

E-mail
info@kunstgebit-parkstad.nl

Gratis parkeren
Rolstoel vriendelijk

Openingstijden

Maandag 08:30-17:00
Dinsdag 08:30-17:00
Woensdag 08:30-17:00
Donderdag 08:30-17:00
Vrijdag 08:30-14:00